Boka boende & paket

Sök

Bröllop & fest

Temafest
Temafest
Go Wild West i en fartfylld fest med många roliga inslag. Aktiviteter med western-tema, fördrink med smak av kaktus, en egen sheriff som håller ordning på sällskapet, musikunderhållning, linedance och självklart en härlig westerninspirerad buffé som inte lämnar någon hungrig.
1 + 1 = 3
1 + 1 = 3
Addera det där lilla extra, överraskningar som ger mervärde! En liten present och välkomsthälsning på rummet, musikunderhållning till middagen eller bensträckare med svampplockning? Kom till oss för idéer och inspiration!
Valfritt boende
Valfritt boende
Hos oss finns 165 bäddar fördelade på hotellrum och stuga. Välj själv vad som passar dig och dina gäster bäst! Vilket du än väljer kommer du somna till granarnas sus och vakna till koltrastens kvitter!

Aktiv påsk

Hos oss finns skog och sjö precis utanför stugknuten! Vandringsleder, skogsstigar för löpning, Sveriges bästa MTB-område, ädelfiske och fina utsiktsplatser för härliga fikastunder i solen. Upptäck Kilsbergen. Här finns något för alla!
Boka
700:- /natt

Vårkänslor

Med naturen precis utanför fönstret skapar du enkelt effektiva möten och roliga kick-offer med aktiviteter som stärker gemenskapen och ger ny energi! Vi erbjuder ett brett utbud av aktiviteter med olika syfte och innehåll.
Boka
fr. 1580:- /pers

Påsk i Kilsbergen

Fira påsken i Kilsbergen med boende i hotellrum eller stuga, goda måltider i restaurangen och många möjligheter till vandring, cykling, fiske och andra härliga utomhusaktiviteter!
Boka
1085:- /pers