Boka boende & paket

Sök

Kilsbergens naturnära restaurang

Måltidsgemenskap
Måltidsgemenskap
Kom till oss i Kilsbergen för en "dagens lunch". Öppet alla dagar i veckan! Hos oss kan du äta oavsett om du här här för att åka pulka med barnen, har konferens med företaget, är på träningsläger med föreningen eller firar födelsedag med nära och kära. Med vårt nya koncept finns det en större valfrihet - något för alla smaker!
Grilla året om
Grilla året om
Hos oss kan du äta grillat året om, med vår populära Black Rock-middag. På bordet ställer vi in en 450 grader varm lavastensbricka där du själv grillar kvällens middag. Till detta serveras en god och spännande tillbehörsbuffé. Ett middagskoncept vi erbjuder våra gäster och som snabbt har blivit en stor succé!
Vildare matlagning
Vildare matlagning
Ta bort vita linnedukar och silverbestick, och förflytta er istället ut i skog och mark för er måltid! Under ledning av vår vildmarkskock får ni lära er lite mer friluftsbetonade matlagningstekniker, och ni äter måltiden tillsammans vid lägereldens sken.

Aktiv påsk

Hos oss finns skog och sjö precis utanför stugknuten! Vandringsleder, skogsstigar för löpning, Sveriges bästa MTB-område, ädelfiske och fina utsiktsplatser för härliga fikastunder i solen. Upptäck Kilsbergen. Här finns något för alla!
Boka
700:- /natt

Vårkänslor

Med naturen precis utanför fönstret skapar du enkelt effektiva möten och roliga kick-offer med aktiviteter som stärker gemenskapen och ger ny energi! Vi erbjuder ett brett utbud av aktiviteter med olika syfte och innehåll.
Boka
fr. 1580:- /pers

Påsk i Kilsbergen

Fira påsken i Kilsbergen med boende i hotellrum eller stuga, goda måltider i restaurangen och många möjligheter till vandring, cykling, fiske och andra härliga utomhusaktiviteter!
Boka
1085:- /pers