Smart datorhjälp för pensionärer

Det är inte fel att få datorhjälp för pensionärer, om det är så att du behöver det. Du kan få datorhjälp för pensionärer via IT-Fixarna. De vänder sig dels till privatpersoner, dels till företag. Som en äldre person så är det inte alltid det lättaste att hänga med i utvecklingen av tekniken. Datorer är idag en vardag för många, men för den som växte upp då dessa inte fanns, så är det inte lika lätt. Om det är så att du känner att du inte har så bra koll på hur det fungerar med din dator, eller med annan ny teknik som mobiler och surfplattor, så kan det vara skönt med lite hjälp.

För dig som är privatperson, du kan få hjälp hemma, med din dator. Det är som att ta hem en vanlig hantverkare, men att det är allt kring IT och teknik du får hjälp med istället.

Är du pensionär? Få hjälp med din dator!

Om det är så att du känner att datorhjälp för pensionärer är något för dig, så kan du anlita IT-fixarna. Bland annat kan du få hjälp med detta:

  • Koppla in datorn
  • Trådlöst koppla samman digitala enheter
  • Installera smart teknik
  • Tips och råd kring smart tv

Utöver detta kan du även få hjälp med annat som rör datorn, mobilen, surfplattan och annan teknik du har svårt att förstå dig på. Denna typ av hjälp ger dig även rätt att använda dig av RUT-avdraget! Om du vill veta mer om detta, kontakta då IT-fixarna.